Tuesday, October 25, 2011

..hidup ku Macam ni lar..

hai...assalamualaikum..
lately ni aku rasa lebih baik kalau aku ikut cara hidup aku.. tak perlau lah nak bergantung kepada orang lain.. aku lebih suka buat apa aku suka saja. kalau kita buat sesuatu yang diarah, confrom la rasa bosan dan bengang kan. tuh la adat ada di UNI nie.. semua orang mesti diberikan tugasan suruh siapkan. kalalu terlalu banyak tugasan yang ditangguh,,memang rasa otak macam nak pecah je kan. tapi tuh semua sebab belajar.. sebagai pelajar kita mesti ada tugasan untuk dapat 1st class. ceh..apa-apa pun aku anak still berusaha buat semua nya.

masa bufday aku yang lepas,,ramai da wish... rasa terharu...aku pula rasa memang patut aku hidup cara aku. aku lebih suka jadi simple dari beria sangat. asal hati aku senang, itu da cukup la. tak perlu rasa bangga dan membanggakan diri sendiri. memambg la x dpt hadiah sangat,,x pe masing2 belum berkemampuan sangat kan. aku tak kesah sangat. tapi thankz a lots kepada yang telah menyumbangkan hadiah yer.. expecially Dilaa n Hamkha... hee~~





so dari hari bufaday ari tuh aku mang da set mind tuk jadi diri aku yang sebenarnya...setiap orang perlu berubah kan. mungkin tak ada yang perasan,,tapi aku perasan..haaa....NO MORE FOLOWER....

being the simple to life....itu yang terbaik..

1 comment:

dilagW said...

teddy b kaan~
haha