Friday, June 24, 2011

...happiness...

heheh,,,this time tiba-tiba teringin nak cerita pasal seorang nie...dah lama tak jumpa,,apa dia buat sekarang pun i x tau..pandai2 la jage diri dia kan.. ha,,nie la gambarnya tuan punya badan...

nama nyer HAMKHA... warh,,dahsyat siap kenalkan lagi..rindu la tuh..kikiki...tapi mamat nie sangat-sangat sengal..i paling benci nak layan kalau dia dah over excited..susah ma... hurm,, 1st time jumpa dan kenal masa dalam kelas 4PKA2...hoi,,sangat rimas dengan telatah nye..macam-macam la...kadang-kadang mang payah nak layan,,nak baling batu,,kesian pulak kan.. hihii...peredaran masa membuat kan lama-lama i TER rapat lah dengan dia... form 5 pun sama kelas lagi kan,,at Sekolah Menengah Teknik Tanjung Puteri (smttp) sekarang da tukar nama...kan kan kan... rapat punye rapat sampailah timbul feel kan..ala,, let it gone kan.. kan budak sekolah lagi masa tuh.... (budak nie banyak tahu tentang rahsia2 i,,BAHAYA)

then sampai sekarang kteorang still contact each other... sekarang dia sambung belajar meninggal kan i di selatan dan dia di utara..sangat jauh kan... tetapi MAXIS telah menjodoh kan kami, dan akhir nya kami still berhubung kan... maxis kan CONNECTING PEOPLE....yes i like...

tapi sekarang selalu sakit hati dengan die..die nie jahat,,suka kacau orang,,tuh yg i dont like k... hahaha,,pape pun i tetap mensayangi beliau... hamkha sangat keding berbanding dengan perut nye yang buncit (haha,, x sepatut nya tulis nie) tapi,,AAK?? (ade aku kesah??)  hurm biase la,,bila hati senang perut punn bertambah senang la kan.. bagus,,tingkat kan usaha anda...

atas permintaan tulisan kali  ini tidak berwarna...ini bagi mengilak kan dari kesakitan mata kepada pembaca..pesanan penaj yer..

I LUV U my sweet buddy...  i sangat happy bila tengok die bahagia... bila perut nya buncit,,i tau lah dia sangat2 bahagia..kan kan kan...

OKE LALALAALA.....

3 comments:

cokeey_latos said...

pewwitt!!

dilagW said...

at last..

ct atie said...

hye...
apakah yg bermain difikiran anda????