Monday, June 27, 2011

.. New stuff...

Korang semua mesti pernah dengar pasal AVON kan,,akhir-akhir ni dila (angah aku) ajak i beli alat-alat make-up..hahahha sejak bila i nie make-up2 berbagai...kadang-kadang adela sikit2 je...tapi i x beli la make-up tuh sume,,akak yang beli eyeshadow,,n berbagai.. i just beli perfume baru jep..wangi nyer..macam feminin pula bau nya... tapi i sangat suka dan selesa dengan bau nya.. so i beli la 1....

sweet honesty forever!!
RM 19.00

yes memang sweet bau nyer...walaupun i ni tak la berapa sweet kan,,tapi,,i nak try cuba bau perfume yang lain la,,sbelum nie i guna adidas,,silky girl,,(ade org bagi),, gervenne,, so sekarang da finish,,that's why beli yang baru..kalau nak tunggu orang bagi lagi,,MEMANG TAK LA...i x mampu la nak beli yang mahal-mahal,,so, beli yang mana mampu je...korang pun boleh beli,,langgan la AVON sekarang!!!

4 comments:

amir aizat said...

woah avon, ummi i pun suke jgak! siap jd ahli avon lg tauk

ct atie said...

hee~
i x jd ahli punn..
akak i yg jd ahli,,i tuh kang beli jep..

♥GAdiSMeRaHJaMbU♥ said...

i pun suke perfume avon.
i pakai vanilla soft musk ;)

ct atie said...

hehehee,,luv kan....