Monday, June 20, 2011

..SAYE SYG C1P2...


kelas i yg tersayang....
RINDU KORANG SEMUA....

kenangan kan semua ni...i ingat lagi masa ni i x sihat kan...thankz to Dilla sebab banyak tolong i masa i demam..sanggup hantar i balik bilik...masak kan i air panas... TERHARU nye...

DAUS : pdaus nie baik tp ade mase la...kadang-kadang je...tp,,,die jenis yang x kedekut nak ajar orang xpecially die nter mentee....
YOKE : oh man..kenapa lah i digoss kann dengan die...padahal kteorang ni macam basie jep..kann,,tapi mohd yoke terkenal dlm kelas dengan kegilaan nyer terhadap subjek math,,oh sangat hebat...
KAY : sahabat sejati yoke..hahaha,,kay jenis yang sweet jep,,seronok kawan dgn die...kay sangat care dengan kawan2...terharu i...
JAWE : yes,,my best buddy...i sangan hormat dengan jawe..i anggap die mcm abang i,,sbb die sangat baik n funny,,,seronok kalau layan kepala die...tapi die sangat bijak tanpa disangka...
FAMI : mesti nak duduk sbela jawe...tapi semenjak ada makwe,,die da x kacau aqu sbb,,bila malam,,"ati tolong tengok kan ---,,die ok x?? kenapa die x balas msj aqu "
ATHARI : yeah,,my abg..kah3,,sbb nama dah nak sama dengan...dulu SIR HUSNI suka sakat kteorg...kih3..klakar...
BEDUL : oh the JPP level,,so susah nk jumpe die,,sebab selalu busy dengan aktiviti b'jpp....neway,,kalau jumpe mesti ada yang x kena,,asyek gadoo jep....
SIR RAZAK : our luvly sir...
ALAN : yeah..our ketua praktikum..merangkap director dalam drama english (2nd place) yeap,,famous dengan bisnez scoreA...
ZAAT : haha,,nie punn my buddy gak...seronok layankerenah aizat or amir...hhaa,,die nie dah sebarkan teknik perkataan shortform kepada i,,sgt terkenal kann...
NUAR : hehe,,my sweet litle friend.. sangat comel perwatakan die,,,kadang2 memang kelakar bila die blur!!! terkenal tau...
SYAFIQ : sangat baik hati n pemurah orang nye...sopan santun kann...sangat suka lelaki begini,,susah nak cari sekarang nie.....RUGI x dapat...
FAKHRUL : hah,,nie pun sangat pemurah,,ingat lagi masa study ramai2 kat cafe,,,die siap beli air kotak sOrang 1 tau....baik nye,..
DOT : i like rifhan punye style,,,sangat selamber kann...i ske kacau die walaupun yg len x suka kacau die...die baik kalau kena masa la,,,ahhaha...

DAYAH : yeah sangat kecil molek,,,she already taken k...pendiam jep dalam kelas,,tapi kalau da ajak gosip,,mesti die yg leader..kah3...
ATIE : sye la tuh,,tabak la cite pasal i..malu la...
DILLA : yeah my best tie..yup,,this girl also called MAK DAT..cumel kann nama tuh... sangat shine... but hidup i banyak berubah lepas kenal die...haha kepada +ve la...TQ
QAMAR : hah,,qamar baik,,,i anggap die macam kakak...sangat baik hati n friendly,,semua orang suka kawan dengan qamar kann...
SANDRA : the only 1 sarawAkian in this class.. seronok kalau uli die,,tapi kalau die da menangis,,semua tanak mengaku salah...
YANIE : haha,,,happy go lucky...sangat suka ketawa...yang paling x tahan bila heboh pasal story NASI LEMAK tuh..haha,,really funny...
MIZA : rakan setia di sebelah semasa kuliah...hahha,,,sgt beruntung,,bile mengantuk miza akan menyumbangkan tangan nye untuk mengurut aqu,agar tidak tido..tQ sis....
ANA : my ROCK star..hahaha ana sangat giler akan KPOP nye,,sye pun,,tp kadang2... ana pandai,,mentor!! tunjuk ajar ku sifu....
IERA : yeah,,sentiasa dengan ana,, iera pandai ajar orang,,sangat pandai juga,,ahli fizik yang berjaya... TQ dear for teach me...
FIFI : ex ketua praktikum,,hahah sbb die jd JPP..hebat,,sperb... sangat berkeyakinan yang tinggi,,tapi kalau menggelabah die lah yang paling dahsyat..
FADHI : yeah,,comel die nie,,sangat terkenal dengan "lelaki perkasa" yah...hebat,,kecil2 cili padi... tapi kadang2 sangat manje..oh tidak...
IJA : peminat setia kepada MISKUT i... hah,,die rajin belajar semenjak mendirikan rumah tangga nie... rajin bertanya kalau x faham,,sebab tuh la orang cakap die banyak mulut..nonstop...
IZNI : pemalu orang nye..YEKE??? adalah kadang2... si dia nie kalau layan pale boley jadi bengong dengan pantas... sangat penuh dengan cerita...
FAZ : peace!! faz sangat ranggi dengan fesyen2 pelik..die la orang nye...sweet kann... dalam kepala penuh dengan IMAGINASI......
FIFA : x kenal maka tak cinta... 24 seven asyek dok melekat je dengan fon..biasa lah,,haty nye sudah dimiliki orang yang tersayang.....

TAMAT LA SUDA CEROTAN,,SALAH LAH..CORETAN  I KALI INI...
semua orang berpuas hati kerana namanya telah d'nyatakan di atas...
harap maaf jika ter sala ter silap...
biase lah,,rindu punye pasal kann...

SAYANG KORANG...

oke ...LALALALALA

7 comments:

dilagW said...

ske shafik pnyer..rugi xdpt..
kalo cmtu,,i cop dlu..haha

ct atie said...

hahaha....

amir aizat said...

ohh aku eh yg perkenalkan,pandai2 jer.heheh

aNa said...

korg anta yg nie ke kat majalah????

aNa said...

jap2...

atie....

Ring Ding DOng nampak~~~ hehehe
ak layan je...KPOP kannnn hehehehe

ct atie said...

hahaa,,,xla,,,
aqu x hantar punn kat majalah..(x berminat)
kpop melanda...

aNa said...

tau xpee~~~

owh yg majalah tu xde sesape anta kann?