Wednesday, February 13, 2013

In The HOuse of JPO

Assalamualaikum Hoity-toity in the house...
Perbincangan demi perbincangan, akhir nya dapat berkumpul ramai-ramai even tak cukup seorang..Oh my pika... Thankz to Syud yang sudah berpayah-payah menjadi driver kami semua...Jasa mu dikenang... the funniest moment, masa pusing-pusing cari jalan ke JPO..." kteorang dari KL" tak boleh blah... Setelah lama tak jumpa,, bila jumpa dapat berita gembira dari Syaz...(belum official lagi) so kita tunggu saja maklum balas dan kad jemputan dari syaz.. Jumpa Tecer Sue pun sekejap saja, sebab anak nya Saifullah Nazri tuh tanak kteorang dan terus menangis sampai tertidur.. mungkin tak biasa dengan situasi semua perempuan..
Waktu dihabiskan dengan berjalan-jalan dan shopping (bagi Bitul dan Pnuss)... Memang barang-barang kat situ sudah terang lagi bersuluh,,memang mahal...Biasa lah barang berjenama... Hanya cuci mata yang mampu...
...Nah lagi dan lagi bergambar...
#how cute korang bergambar..
# sesi BerGu
# tukang gambar
# NAH amik sorang satu...

SEE u ALLs next four year...our 2nd Reunion..

3 comments:

Jalaha Musyahid said...

hahahaha...
woww .. lucu boleh x ...
siyes smart!!
LIKE 3.0

♥ShafinasAnis♥ said...

hehehee , tempat untuk pika pon ade ,, kankan kite tetap saynag pika ..
sayang semua jugak :)

ct atie said...

hihiiii...
sayang korang suma...